16e Passieronde in Aalsmeer en Kudelstaart

De Raad van Kerken Aalsmeer organiseert ook dit jaar in de Veertigdagentijd een Passieronde langs Aalsmeerse en Kudelstaartse kerken voor een wekelijks moment van stilte, bezinning en inkeer ter voorbereiding op het Paasfeest.
Zes weken - op woensdagavond van 19.15 tot 19.45 uur - bent u van harte welkom in één van de kerken. Elke deelnemende geloofsgemeenschap geeft op eigen wijze inhoud aan het half uurtje van samenkomst. Zo gaan wij samen oecumenisch op weg naar Pasen!

Passieronde 2021 (2)1024_1.jpgDe ‘haltes’ in 2021 zijn:

24 februari: Open Hof Kerk
bijeenkomst digitaal www.pgaalsmeer.nl
3 maart: Hervormde Dorpskerk
bijeenkomst digitaal www.hervormdaalsmeer.nl/dorpskerk
10 maart: Karmelkerk
bijeenkomst in kerk www.rkkerkaalsmeer.nl
17 maart: Lijnbaankerk
bijeenkomst digitaal www.lijnbaankerk.nl
24 maart: Samen Op Weg Kudelstaart
bijeenkomst digitaal of in kerk www.sow-kudelstaart.nl
31 maart: Doopsgezinde kerk
bijeenkomst digitaal of in kerk www.dgaalsmeer.nl

Attentie! De meeste vieringen zullen i.v.m. de coronamaatregelen digitaal worden aangeboden.

Voor het bijwonen van de vieringen in de kerken is aanmelden verplicht. Zie hiervoor de websites van de kerken en de website van de Raad van Kerken Aalsmeer:
www.kerkpleinaalsmeer.nl