Nieuw seizoen voor Geloof, Hoop & Moeders

Een groep moeders uit verschillende kerken in Aalsmeer, komt (in principe) de eerste woensdag van de maand bij elkaar om te spreken over geloof, geloofsopvoeding, gezin zijn, vrouw zijn, zoeken naar balans en noem maar op. Ochtenden waarin ontmoeting centraal staat en we elkaar helpen en versterken in de rol die we hebben als ouder.
Aan de hand van materiaal van M.U.G (Moms United Group) gaan we met elkaar in gesprek en bidden we voor elkaar.
Kinderen onder de vier jaar komen gezellig mee en spelen met elkaar terwijl de moeders met elkaar in gesprek gaan.
Heb je kinderen in de basisschoolleeftijd voel je dan vrij om je aan te sluiten.

Wil je meer weten over deze ochtenden neem dan contact op met Martje van Willegen tel. 06 121 765 76
e-mail: mvanwillegen3(at)gmail.com

Op de volgende data komen wij bij elkaar:
25 september gezamenlijk ontbijten en gesprek (locatie: Apollostraat 54, Aalsmeer)
6 november, 4 december, 8 januari 2020, 5 februari, 4 maart, 1 april, 13 mei, 3 juni in de Lijnbaankerk
Tijdstip: 9:15 (inloop) 9:30 – 11:30