Elke zondag 10:00
Lijnbaan 5, Aalsmeer
Middagdiensten, zie agenda

Passie door Kunst 2023 : mee doen?

Dit jaar sluiten we aan bij de kunstroute die georganiseerd wordt door de Kunst Commissie Aalsmeer en die gehouden wordt op 16 en 17 september.  De tentoonstelling van Aalsmeer over Hoop zal ook in de week voorafgaand aan dit weekend te zien zijn. De opening is op maandagavond  11 september en loopt door tot en met zondag 17 september.
Zo’n soort tentoonstelling is in het verleden al een aantal keren georganiseerd. De kunst wordt gemaakt door Aalsmeerse kunstenaars (en omstreken), veelal amateurs. Veel verschillende soorten kunst zullen dan vertegenwoordigd zijn: schilderijen, klei figuren, fotografie, kunst bestaande uit verschillende technieken, woordkunst, metaal techniek, muziek, bloemsierkunst en nog meer.
Het thema voor 2023 is ‘HOOP’. De uitwerking van het thema ‘HOOP’ wordt gedaan aan de hand van verhalen uit de Bijbel. De tentoonstelling wordt gehouden in de Dorpskerk, Kanaalstraat 11 in Aalsmeer. Bij deze nodigen we u/jou uit om mee te doen door een kunstwerk te maken. Het kunstwerk blijft uw/jouw eigendom. 

Wat denkt u/jij? Doen? Probeer het eens! Mail ons vóór 1 maart a.s. op passiedoorkunst@gmail.com en geef even aan welk soort kunstwerk u/jij zou willen maken voor de expositie.  En zijn er nog vragen? Schroom niet om die te stellen!
Namens de commissie Passie door Kunst,

Marjo van Leeuwen 06-30640861 / Ellen Vollmuller 06-22408013 / Jaap Overbeek / Bernard Sparnaaij