Tentdienst 2020

De Tentdienst is dit jaar op verschillende manieren te beleven; via TV Aalsmeer, via de website én fysiek bij de 6 organiserende kerken. Er zal een unieke liveschakeling plaatsvinden tussen alle locaties, waardoor we bij elkaar binnen kunnen kijken en in gesprek kunnen gaan. Dit plan zorgt ervoor dat wij toch verbonden zijn in tijden dat we niet met grote groepen samen mogen komen!
Nog iets bijzonders is dat de Tentdienst dit jaar vanaf 7 (!) locaties komt: vanuit de 6 organiserende kerken én vanaf een wel heel bijzondere 7de plek, de Zuiderkerk! De Zuiderkerk wordt gebruikt als centraal punt vanaf waar de spreker en de band te zien zullen zijn.
In de 26e editie van de Tentdienst zal ingegaan worden op het thema ‘Alles onder controle?’. In veel situaties in ons leven hebben we de behoefte aan controle, zeker in tijden die onzeker zijn. Maar hoe zit het eigenlijk met jezelf? Alle kerken volgen dezelfde liturgie rondom dit thema.
Tentdienst 2020 is dus een buitengewone editie. En we hopen u te ontmoeten, via één van de mogelijkheden, op 6 september om 10.00 uur!

Voor meer informatie kijk op tentdienstaalsmeer.nl.