Elke zondag 10:00 en 16:30

Gezamenlijke themazondag 21 januari

De volgende themazondag is op 21 januari gezamenlijk met het Lichtbaken in De Open Hofkerk aan de Ophelialaan.

Het thema “verbinding” heeft de werkgroep die het jaarthema voorbereidt, uitgedaagd om juist ook op het grondvlak van onze beide gemeenten naar verbinding te zoeken. We doen dat met wat ons bindt: rond een geopende bijbel en door onze God de lof toe te zingen.

Gezamenlijke themazondagen stellen ons voor een uitdaging: we passen samen niet in een van onze beide gebouwen. We hebben de kerkenraad van de Open Hof Kerk bereid gevonden dat ze op twee zondagen willen ruilen van kerkgebouw. Dat wil zeggen dat wij op 21 januari en 27 mei in de gebouwen van de Open Hof de themazondagen mogen houden. Op 27 mei zal de Open Hof gemeente ons kerkgebouw kunnen gebruiken.