Vacature beameraar

De Lijnbaankerk zoekt per 1 december 2020

Beameraar(s) (M/V)
voor de middagdiensten

Wil je een bijdrage leveren aan de ondersteuning van de erediensten? Vind je het leuk om met een PC te werken en de liturgie te presenteren en eventueel deze presentatie voor te bereiden?

Wij hebben een uitdagende klus voor je!

Je bent verantwoordelijk voor de beamer-presentaties tijdens de middagdienst in de Lijnbaankerk.

Tot de werkzaamheden behoren:
- volgens een vast format de liturgie van de dienst in een presentatie zetten met behulp van Easy Worship;
- tijdens de diensten de PC bedienen en de presentatie verzorgen (eventueel kan de presentatie door collega's worden voorbereid)

Om dit goed te kunnen doen is ervaring met de bediening van de PC/laptop een pré. De collega-beameraars zullen je tijdens de inwerkperiode begeleiden.

Voor meer informatie en opgave kun je contact opnemen met:  Martijn Alderden (e-mail: martijn_alderden(at)hotmail.com of Martijn de Block e-mail:m_artij_n(at)hotmail.com