Nacht van Gebed 2022

De kracht van jouw gebed:

Op honderden plekken staan christenen stil bij het lijden én het geloof van hun broers en zussen in landen als Afghanistan, Noord-Korea, Libië, Kameroen en Mexico.

En jij kunt ook deel uitmaken van deze gebedsbeweging: doe ook mee met de Nacht van Gebed van Open Doors, in de avond en nacht van 17 op 18 juni! Overal in Nederland en België en andere landen komen mensen samen om te bidden.

Onder de vlag van Aalsmeer over Hoop wordt in de Dorpskerk in Aalsmeer de jaarlijkse Nacht van Gebed georganiseerd.

Om 22.00 uur zal er gestart worden met een inleiding waarna vanaf 22.30 uur gestart wordt met gebed voor vervolgde broers en zussen in verschillende landen.

Dit zal gebeuren in 9 blokken van ongeveer 40 minuten waarbij elk gebedsblok een land als thema heeft. Elk blok wordt gestart met een korte inleiding en een lied waarna, al naar gelang het aantal deelnemers er in kleine groepen gebeden wordt.

Je bent vrij om op elk moment aan te sluiten, voor zolang als je dat wilt.

Mocht je meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Alexander Alderden, Netwerkouderling (e-mail: netwerkouderling(at)lijnbaankerk.nl)

nacht van gebed 2022.JPG