Elke zondag 10:00
Lijnbaan 5, Aalsmeer
Middagdiensten, zie agenda

Week van gebed voor Aalsmeer en Kudelstaart

Tijdens de Week van gebed voor eenheid bidden christenen over de hele wereld eensgezind. Van maandag 16 januari tot en met donderdag 20 januari 2023 organiseren vijf kerken in Aalsmeer en Kudelstaart vijf gebedsavonden.

Ook deze keer willen we met zoveel mogelijk mensen het jaar biddend beginnen. Na 2 jaar is het dit jaar gelukkig weer mogelijk om fysiek samen te komen. Het thema dit jaar is “Doe goed, zoek recht”. Dit jaar moedigt de Week van gebed kerken aan om goed te doen en recht te zoeken. Bijzondere aandacht is er voor de verdeeldheid die veroorzaakt wordt door het onrecht van ongelijkheid en racisme. In Jesaja 1 vers 17 staat: ‘Leer goed te doen; zoek het recht, houd tirannen in toom, kom op voor wezen, sta weduwen bij’.

De vijf avonden beginnen om 20.00 uur en worden achtereenvolgens gehouden in: De Dorpskerk - Aalsmeer (15 januari), Open Hof Kerk - Aalsmeer (16 januari), De Spil – Kudelstaart (17 januari), Lijnbaankerk – Aalsmeer (18 januari), Oosterkerk – Aalsmeer (19 januari).

Meer info https://www.weekvangebed.nl/