800x534dorpshaven.jpg

Wat leuk dat jullie in Aalsmeer, wijk Dorpshaven zijn komen wonen!

Om jullie daarmee te feliciteren willen wij, als Lijnbaankerk, jullie graag een welkomstgroet bezorgen. Als je dit een leuk idee vindt, dan kun je je hiervoor opgeven bij Jacob Heeren: netwerkouderling@lijnbaankerk.nl.

Na je aanmelding komt er iemand bij je langs met een presentje en informatiemapje met wetenswaardigheden over Aalsmeer, de wijk Dorpshaven en de Lijnbaankerk.

We nodigen je ook graag uit om eens in de Lijnbaankerk binnen te lopen op de koffieochtend elke laatste woensdag van de maand van 10.00-12.00 uur.

Graag begroeten we jullie natuurlijk ook op zondagmorgen of -middag in de Lijnbaankerk. De diensten beginnen om 10.00 en 16.30 uur. Na elke ochtenddienst is er tijd om elkaar te ontmoeten en een kopje koffie, thee of limonade te drinken. Voor de kleine kinderen is er oppas.

Voor de grotere kinderen tot 15 jaar is er een eigen bijeenkomst. Voor het regelmatig op de hoogte blijven van de activiteiten binnen de Lijnbaankerk kun je de agenda raadplegen of vriend worden op onze facebookpagina.